Isolatie Prijzen

isolatieprijzen.nl

Offerte

Geheel vrijblijvendDe gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Isolatieprijzen

Als u heeft besloten over te gaan tot het isoleren van uw woning dan komt de volgende vraag. Wat gaat u isoleren, hoe ga ik dat doen en met welk isolatie materiaal?


Welke isolatie mogelijkheden zijn er?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis te (laten) isoleren. Hier volgen de isolatie mogelijkheden die vaak worden toegepast: Spouwmuur isolatie, Gevel isolatie, Kruipruimte isolatie, Vloer isolatie, Dak isolatie, Naden en kieren isolatie.


Wat zijn de isolatieprijzen per m2?

De isolatieprijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst de toestand van het te isoleren oppervlak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitenmuur die scheuren vertoont. Deze scheuren moeten eerst worden hersteld voor er een isolatie materiaal in gespoten kan worden. Daarnaast zijn de isolatie prijzen afhankelijk van het soort materiaal dat gebruikt gaat worden. Welk materiaal kán er worden gebruikt. Natuurlijk is het gebruik van materiaal afhankelijk van wat er gebruikt kan worden maar ook van het budget dat u voorhanden heeft. Wij hebben getracht een gemiddelde prijs per m2 te berekenen. Deze prijs berust op een berekening bij een goed te isoleren oppervlak en met het gemiddelde isolatie materiaal.


Spouwmuur isolatie - 20 euro per m2, Gevel isolatie - 125 euro per m2, Kruipruimte isolatie - 30 euro per m2, Vloer isolatie - 23 euro per m2, Dak isolatie - 50 euro per m2, Naden en kieren isolatie - 12 euro per m2


De prijs kan dalen per m2 bij een groot oppervlak.


Wat is verstandig om te doen?

Als u kiest voor isolatie, kies dan ook voor een goed isolatie materiaal. De kosten van een goed isolatie materiaal mogen dan iets meer zijn, door de hogere isolatie waarde betaalt zich dit gemakkelijk terug. Daarnaast is het verstandig om met een gecertificeerd bedrijf in zee te gaan.

Wat doen wij?

Wij zijn een gekwalificeerd, gecertificeerd isolatie bedrijf en hebben inmiddels heel wat jaren ervaring met woning isolatie. Voor het isoleren van spouwmuren met minerale wol, zijn wij in het bezit van het KOMO proces certificaat. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid omdat vooraf, in het offerte stadium, één van onze adviseurs een geheel kosteloos en vrijblijvend (endoscopisch) onderzoek doet bij u thuis aan uw woning. Hiermee wordt bepaald of het oppervlak dat u wilt laten isoleren geschikt is voor isolatie. Ook de kwaliteit van het oppervlak wordt bekeken. Daarna overlegt hij met u welke mogelijkheden van isolatie voor uw huis geschikt is. Wij geven op al onze geleverde producten of werkzaamheden 10 jaar garantie.
Offerte aanvraag